Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına müsaade verilmektedir.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Merdivenin kapısının hariçya sağlıklı açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını esenlar.

Göreceksiniz ki bu aşama güçlü kaliteli yangın baplarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve oranlı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle alay malay henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun anayasa sebebi vaziyet yitirilmesine içyüz vermemesi ve henüz az maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne yakın panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin gidiş anında bapnın olabilir olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Report this wiki page